ARIOSZ

Piac-szegmentáció

Koncepció és termékteszt

Márka-kutatás

Elégedettség és lojalitás

Árazás

Marketing kommunikáció

Panel-kutatás

Kvalitatív megoldások

Próbavásárlás

Online kutatási megoldások

Adatvédelem

WikiTop

Aktuális kutatásaink


Az Ariosz
a Piackutatók Magyarországi Szövetségének tagszervezete

A Budakalász Epidemiológiai Vizsgálathoz kapcsolódó kérdőíves utánkövetés

Budakalászon 2011-2014 között a Budakalász Szűrővizsgálat keretében kérdőíves felmérést is végeztek a 40 év feletti lakosság körében, melynek során azt vizsgálták, hogy a válaszadók hogyan látják a saját testi-lelki egészségüket, és milyen módon viszonyulnak a szív- és érrendszeri megbetegedésekhez.

A Nemzeti Szívprogram (NVKP_16-2016-1-0017) és a Semmelweis Egyetem szervezésében, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal és a Budakalászi Önkormányzat támogatásával 2019 májusában az ARIOSZ Kutatóintézet kérdezőbiztosai ismét felkeresik a 2011-2014 között szív és érrendszeri kockázati felmérésben résztvevőket.

A kutatás célja, hogy átfogó képet alkossunk a budakalásziak egészségi állapotáról, illetve segítséget nyújtsunk az egészség megőrzésében, javításában. Szeretnénk felmérni a személyes egészségügyi kockázatok megítélését, az emberek megelőzéssel kapcsolatos viselkedését, egészségi állapotukhoz való viszonyukat.

A Semmelweis Egyetem rektora, valamint Budakalász polgármestere által írt felkérőlevelet az alábbi linkre kattintva olvashatja el:

Felkérés a kutatásban való részvételre